“Fotografies”, de Josep Mensa, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1711
post-template-default,single,single-post,postid-1711,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Fotografies”, de Josep Mensa, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“Fotografies”, de Josep Mensa, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El proper dimecres dia 21 de gener s’inaugurarà a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de fotografies a càrrec de Josep Mensa.
Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a través de la seva sala d’exposicions, és el de donar a conèixer i promoure les activitats artístiques dels seus alumnes i exalumnes que, com és el cas de Josep Mensa, són d’un nivell i qualitat molt remarcables. Antic alumne dels estudis de disseny gràfic de l’escola, Mensa ha cultivat la pintura i la fotografia d’una manera autodidàctica i com a una prolongació artística vinculada a la seva activitat professional dins l’àmbit del disseny gràfic. Particularment com a fotògraf s’ha destacat notòriament per bé que algunes de les seves obres han estat premiades en concursos nacionals i internacionals.
La mostra que ens presentarà en aquesta ocasió a la sala de l’escola serà una selecció de diverses temàtiques dels seus treballs fotogràfics realitzats en els darrers cinc anys. La inauguració tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre i la mostra es podrà veure fins al dia 20 de febrer.
FOTO

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.