Programació Estiuart 2024 - LaGaspar
25510
page-template-default,page,page-id-25510,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Programació Estiuart 2024

Casal d'estiu d'art, teatre i tecnologia

ESTIUART 2024
la Gaspar i la Tarima

 

DEL 22 AL 28 DE MAIG, AMBDÓS INCLOSOS, S’OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ A L’ESTIUART 2024. L’APLICATIU QUEDARÀ DISPONIBLE A PARTIR DE LES 9 HORES DEL DIA 22 DE MAIG.

Places limitades!*

Oferta de places per setmana d’infantil i primària:

  • 10 places nascuts/des, del 2019 al 2020
  • 10 places nascuts/des, del 2017 al 2018
  • 10 places nascuts/des, del 2015 al 2016
  • 10 places nascuts/des, del 2013 al 2014

Oferta de places per setmana de secundària:

  • 12 places nascuts/des, del 2009 al 2012.

 

*Una vegada el grup quedi complet es tancarà i no es generarà llista d’espera.

 

Devolució de pagaments:

– En cas d’anul·lació de l’activitat es retornarà l’import total o parcial de la taxa, segons correspongui.

– En cas de donar-se de baixa de l’activitat

Es retornarà el 100% de l’import, sí la baixa es comunica amb una antelació mínima de set dies naturals abans de l’inici de la mateixa.

 

Iniciada l’activitat només es retornarà en els casos següents la part proporcional que correspongui:

– En cas de malaltia i/o intervenció quirúrgica, degudament acreditada mitjançant informe mèdic, que impedeixi al ciutadà continuar amb l’activitat.

La devolució s’haurà de sol·licitar i un cop aprovada per l’òrgan corresponent es retornarà l’import que correspongui mitjançant transferència bancària.

Les activitats d’infantil i primària, organitzades per la Gaspar i l’Escola municipal de teatre la Tarima, ens endinsarem en l’univers de dues artistes molt importants com són Eulàlia Valldosera i Ann Hamilton.

 

Pels joves de secundària oferim una proposta en artesania en pell i una altra en disseny i il·lustració digital, impartida per professionals especialistes del sector.

Recomanem llegir l’apartat Procediment d’inscripció abans de realitzar la inscripció a l’Estiuart.

We are…

Eulàlia Valldosera

Infantil i primària
Organitza: la Gaspar i la Tarima
Setmana 1. De l’1 al 5 de juliol de 2024

Artista visual catalana, coneguda pel seu treball multidisciplinari que fusiona les arts visuals amb la performance i l’art digital. Utilitza materials quotidians i llums per crear instal·lacions immersives que exploren temes com la identitat, la memòria i la relació amb l’entorn. La seva obra sovint convida a la reflexió i a la participació dels espectadors, creant experiències sensorials i poètiques.

We are..

Ann Hamilton

Infantil i primària
Organitza: la Gaspar i la Tarima
Setmana 2. Del 8 al 12 de juliol de 2024

Artista visual estatunidenca, reconeguda pel seu treball multidisciplinari que explora la memòria i la comunicació a través d’instal·lacions, performances i obres públiques. El seu enfocament en la interacció humana i l’experiència sensorial l’ha convertit en una figura influent en l’art contemporani.

WORKSHOP DE PELL amb Montse Díaz

Secundària. Nascuts del 2009 al 2012
Setmana 1. de l’1 al 5 de juliol de 2024

Aprèn a realitzar una peça amb pell en un taller ben preparat per manipular el cuir de forma professional. Podries arribar a fer el teu propi estoig, o una funda per l’agenda amb una butxaca pel mòbil, un clauer…

CREACIÓ D’UN PERSONATGE DIGITAL amb Elielis dibuixets

Secundària. Nascuts del 2009 al 2012
Setmana 2. del 8 al 12 de juliol de 2024

Taller dirigit per Elisabet Serra, il·lustradora igualadina especialitzada en il·lustració infantil. Coneix més de l’artista a https://elielisdibuixets.wixsite.com/elielisa o bé a Instagram: @elielis.dibuixets

 

En aquest taller podràs crear el teu propi personatge (tant podrà ser de videojoc, sèrie d’animació, joc de cartes…) aplicant diferents tècniques, des de la il·lustració manual a la digitalització, utilitzant programes de disseny com el Photoshop i Illustrator.

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.