Estiuart 2022 - LaGaspar
25510
page-template-default,page,page-id-25510,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Estiuart 2022

Fes la teva inscripció online!

Obrim les inscripcions en línia del 23 al 29 de maig de 2022

Realitza la inscripció online al casal d’estiu de l’Estiuart. Aquest any podreu conéixer dues artistes molt importants com són Fina Miralles i Remedios Varo i endinsar-vos en el seu univers. Si ets més gran pots apendre a treballar el cuir o apendre a il·lustrar amb l’ordinador.

Recomanem llegir l’apartat Procediment d’inscripció abans de realitzar la inscripció a l’Estiuart.
En el cas de famílies amb varis germans, cal fer una inscripció per infant.

We are Fina Miralles

Infantil i primària
Setmana 1. Del 27 de juny a l’1 de juliol de 2022

Amb Fina Miralles descobrirem que el nostre cos és natura, que creix, es transforma i s’adapta. Farem que el bosc reconquisti els espais tancats i apendrem nous llenguatges per relacionar-nos des del nostre interior.

www.finamiralles.com

WE ARE REMEDIOS VARO

Infantil i primària
Setmana 2. Del 4 al 8 de juliol de 2022

Quina és la línia que separa els somnis de la realitat? Ens endinsarem en el món màgic de l’artista Remedios Varo, i crearem obres d’art surrealistes, fent que allò que ja coneixem, deixi de tenir sentit.

WORKSHOP DE PELL

Secundària
Setmana 1. Del 27 de juny a l’1 de juliol de 2022

Aprèn a realitzar una peça amb pell en un taller ben preparat per manipular el cuir de forma professional. Podries arribar a fer el teu propi estoig, o una funda per l’agenda amb una butxaca pel mòbil, un clauer…

CREACIÓ D’UN PERSONATGE DIGITAL

Secundària
Setmana 2. Del 4 al 8 de juliol de 2022

Creació d’un personatge (tant podrà ser de videojoc, sèrie d’animació, joc de cartes…) aplicant diferents tècniques, des de la il·lustració manual a la digitalització passant per diferents programes (sobretot Illustrator i Photoshop).

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.