Practicum - LaGaspar
40181
page-template-default,page,page-id-40181,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Practicum

Erasmus + ofereix als estudiants una oportunitat única de realitzar pràctiques a l’estranger, proporcionant una experiència enriquidora que combina formació professional i immersió cultural.

 

A través d’aquest programa, els estudiants tenen l’oportunitat de desenvolupar habilitats professionals, millorar la seva adaptabilitat i ampliar les seves perspectives personals i professionals.

Si ets un estudiant interessat en aquesta oportunitat i vols obtenir més informació, et convidem a posar-te en contacte amb cvelez@lagaspar.com. Aquesta adreça de correu electrònic és el teu punt de contacte per aclarir qualsevol dubte, obtenir informació addicional i iniciar el procés per participar en aquesta emocionant oportunitat Erasmus +.

Aprofita aquesta oportunitat per enriquir la teva formació, ampliar la teva xarxa professional i viure una experiència única a l’estranger.

 

 

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.