Empreses - LaGaspar
17509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17509,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Empreses

Col·laborem amb empreses, associacions i entitats de diferents maneres

FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)

QUÈ ÉS LA FCT?

La formació en centres de treball (FCT) s’ha d’entendre com a pràctiques formatives no laborals, a les empreses, que fa l’alumnat d’ensenyaments d’arts plàstiques i disseny en centres de treball, mitjançant un acord de col·laboració que subscriuen el centre docent i l’empresa. Aquesta FCT s’orienta a completar el coneixement i les competències de l’alumnat adquirides en l’àmbit acadèmic, i a fer-li conèixer la realitat del món productiu per tal d’enfocar el seu projecte de futur professional i millorar les seves possibilitats d’inserció laboral.

FORMACIÓ EN ENTORN LABORAL (FEL)

CONVENI AMB L’EMPRESA TOUS I EL CICLE DE PELL

La Formació en Entorn Laboral és la modalitat de formació d’arts plàstiques i disseny en la qual l’alumne esdevé aprenent i combina el temps de formació a l’escola amb el temps d’activitat en un centre de treball (empresa, estudi o taller).

Aquest curs, La Gaspar, en conveni amb l’empresa Tous, ha començat a impartir aquesta modalitat d’aprenentatge al cicle d’Artesania de complements de cuir. Dues alumnes de 2n d’aquest cicle han realitzat el mòdul de Taller de Cuir en modalitat FEL. Això vol dir que un matí a la setmana les alumnes realitzaven taller a l’escola i dos matins a la setmana anaven a formar-se a l’empresa Tous.

EMPRESES COL·LABORADORES

Convenis de la Formació en centres de treball

Anna Casas Enrich (Intimum estudis & shop)

Projecte Igu, s.l. (Evvo)

Lluís Jubert Guitera (Espai Gràfic)

IERP Motobuykers, s.l.

Lula outlet group, s.l.

Esquemes informàtics, s.l. (Ceina)

Tinda Europa, s.l.

Publicacions Anoia, s.l. (La Veu)

Ocisport Serveis esportius, s.l.

Isaac Ros Esteve (Copisteria Capellades)

Scor Equip, s.l. (Elements)

Tous & Tous complements, s.l.

Club Bàsquet Igualada

Snop estampacion, s.a.

Uscitex, s.l.

Transferab s.c.p

Expomon produccions i muntatges, s.l.

Original Buff, s.l.

Atena 2000, s.l.

Tapiceria de sillines, s.l. (Xtrim)

Solutions Trilogi, s.l.

Interiorvista decoración digital, s.l.

Pretext serveis de publicitat, s.c.u (Anoia Magazine)

Cenesepro, s.l. (Valtiq-Events)

Sensing & Control Systems, s.l.

Eduard Morante Benaiges (ListBebé)

BORSA DE TREBALL

OFERTES DE TREBALL INTERNES

Degut a la relació que tenim amb les empreses amb les que signem convenis perque els nostres alumnes realitzin pràctiques, disposem d’una petita borsa de treball interna. Mirem de fer un seguiment als antics alumnes per saber si han trobat feina o estan formant-se i els posem en contacte amb les empreses quan tenim una oferta de treball.

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.