COCOBE - LaGaspar
41181
page-template-default,page,page-id-41181,page-child,parent-pageid-22656,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

COCOBE

Als centres educatius la coordinadora o coordinador de coeducació, convivència i benestar treballa conjuntament amb la direcció del centre i desenvolupa les funcions per impulsar la coeducació en la comunitat educativa, promoure la convivència positiva en el centre educatiu, protegir l’alumnat davant de situacions de violència i vetllar pel benestar emocional de l’alumnat.

 

Contacteu amb nosaltres: coeducacio@lagaspar.com

 

Les funcions de la coordinadora o coordinador de coeducació, convivència i benestar de l’alumnat són:

  • Coordinar amb la direcció del centre educatiu el projecte de convivència i totes les actuacions relacionades amb el desplegament de les seves funcions.
  • Vetllar perquè el projecte educatiu de centre i les programacions de les àrees i matèries incorporin els vectors de benestar emocional, de coeducació i perspectiva de gènere, de ciutadania democràtica i de consciència global.
  • Promoure dins el projecte de convivència mesures que assegurin el màxim benestar per als infants i adolescents, així com la cultura del bon tracte envers aquests.
  • Fomentar entre la comunitat educativa la utilització de mètodes de resolució pacífica de conflictes amb enfocament restauratiu.
  • Garantir el respecte de tot l’alumnat, especialment amb el que presenta circumstàncies d’especial vulnerabilitat o diversitat.
  • Donar a conèixer i proposar activitats formatives adreçades a la comunitat educativa en relació amb la coeducació, la convivència i el benestar emocional.
  • Informar la comunitat educativa sobre els protocols en matèria de prevenció i protecció de qualsevol forma de violència.
  • Promoure estratègies per identificar possibles situacions de risc o de violència contra l’alumnat i impulsar l’adopció de mesures d’intervenció en el marc dels protocols previstos pel Departament d’Educació.
  • Identificar-se davant la comunitat educativa com a referent per a les comunicacions relacionades amb possibles casos de violència al centre mateix o al seu entorn.
  • Garantir l’adequada confidencialitat en les intervencions i promoure mesures per evitar l’estigmatització de qualsevol dels membres de la comunitat educativa.
  • Ser la/el referent de coeducació i perspectiva de gènere del claustre del pla les Escoles Lliures de Violència.

 

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.