Artesania de Complements de Cuir - LaGaspar
21642
page-template-default,page,page-id-21642,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Artesania de Complements de Cuir

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

ARTESANIA DE COMPLEMENTS DE CUIR

Aquests estudis estan orientats a la formació de professionals en el coneixement i la manipulació del cuir, i en la seva aplicació al camp específic de la indumentària. Capaciten per exercir l’activitat professional en tallers artístics artesanals, en empreses relacionades amb aquest sector o com a professionals autònoms. Els professionals d’aquest nivell desenvolupen l’activitat en tallers i empreses de caràcter artesanal o industrial, ja siguin públics o privats, petits, mitjans o grans, relacionats amb el camp propi de l’artesania de complements del cuir. També poden exercir com a professionals independents o associats en cooperativa.

Cicles Formatius de Grau Mitjà

 

Titulació

Tècnic/a d’Arts Plàstiques i Disseny en Artesania de Complements de Cuir

 

El cicle dóna un nivell de coneixements que permeten desenvolupar projectes de disseny i confecció en pell i optar al món laboral com a artista autònom o vinculat a empreses relacionades amb professionals de la indumentària, complements de pell, accessoris de moda, disseny i confecció de bosses, mobiliari artesanal i industrial, accessoris i articles.

 

Durada dels estudis

1.600 hores de les quals 1.525 h es realitzen a l’escola, 25 h de pràctiques es fan al centre de treball i 75 h cal dedicar-les a l’obra final.

 

Mòduls
  1. Dibuix artístic
  2. Volum
  3. Història de la cultura i l’art: indumentària
  4. Dibuix tècnic
  5. Anglès
  6. Mitjans informàtics
  7. Taller de cuir
  8. Formació i orientació laboral
  9. Materials i tecnologia
  10. Taller d’emmotllat i buidat
  11. Pràctiques en empreses
  12. Obra final

 

Sortides professionals
  • Disseny i confecció de bosses
  • Accessoris de moda
  • Sabateria
  • Mobiliari artesanal i industrial
  • Enquadernació
  • Accessoris i articles esportius

 

Accés i requisits

AMB TÍTOL D’ESO O EQUIVALENT

• Realitzar prova d’accés específica.

SENSE TÍTOL D’ESO

• Realitzar prova d’accés comuna i prova d’accés específica i tenir 17 anys o complir-los durant l’any que es fa la prova.

Sol·licita Informació
DEPARTAMENT ENSENYAMENT
PROVES ACCÉS
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.