Grau superior. Arts plàstiques i disseny - LaGaspar
22105
page-template-default,page,page-id-22105,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Grau superior. Arts plàstiques i disseny

PROVES D’ACCÉS

 

Arts plàstiques i disseny. Grau superior

El Departament d’Ensenyament convoca les proves que han de superar les persones que volen accedir a cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny.
La part comuna de la prova es fa per comprovar que els aspirants acrediten la maduresa en relació amb els objectius del batxillerat i la part específica es fa per demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb profit aquests ensenyaments.

Les persones que tenen el títol de batxillerat o un títol equivalent a efectes d’accés, només han de fer la part específica de la prova. Les persones que es troben a l’últim curs d’un d’aquests títols també poden fer la prova i han d’acreditar que tenen la titulació en el procés de matrícula.

Les persones que no tenen el títol de batxillerat han de fer les dues parts de la prova: la part comuna i la part específica. En aquest cas, es poden inscriure a la prova:

– les persones que tenen 19 anys o més (o els compleixen l’any 2020) i
– les persones que tenen 18 anys o més (o els compleixen l’any 2020) i acrediten que tenen un títol de tècnic/a d’un cicle de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny o de formació professional d’una família equivalent en el moment de la matrícula (o cursen l’últim curs del cicle).

Convocatòria juny 2020
Convocatòria setembre 2020