Organigrama - LaGaspar
21661
page-template-default,page,page-id-21661,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Organigrama

Un projecte comú

EQUIP DIRECTIU

Directora

Raquel Camacho

Doctora en disseny per la Universitat de Barcelona, Llicenciada en Belles Arts i Master en Motion Graphics & Mapping. Professora del Grau de disseny a la Universitat Internacional de Barcelona i professora d'arts plàstiques I disseny.
El seu treball en l'àmbit de la recerca en disseny abasta des de la comunicació i identitat visual corporativa fins el motion graphics i el 3D participant en diversos congressos de disseny nacionais i internacionals.

Sotsdirectora

Ester Comenge Secanell

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Professora de projectes. Especialitzada en identitat visual corporativa, en disseny editorial i en estratègia digital en organitzacions culturals.
Co-Owner de l'estudi Burzon*Comenge, guanyador d'un Premi Laus d’Or 2014, Museum and the Web Award 2014, A'Design Award Gold 2014 i 2017, Premi Junceda 2014 i d’un Premi Ciutat d'igualada 2014.

Cap d'Estudis

Marta Lucas Serra

Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i docent a la Gaspar. Professora de les matèries de Volum i Dibuix Tècnic al cfgm d’Assistent al producte gràfic imprès i al cfgm d’Artesania de complements de cuir.

Secretari Acadèmic

David Obiols Alonso

Tècnic superior en arts plàstiques i disseny en Gràfica publicitària per l’Escola municipal d'art i disseny La Gaspar. Professor de Tipografia al CFGM d’Assistència al producte gràfic imprès i al CFGS de Gràfica publicitària.

Premi millor tècnic esportiu 2010, Vilanova del Camí. Publicacions en revistes de moda 2012. Programa de ràdio En forma 2011-2013.

COORDINACIONS

Coordinadora de Gràfica Publicitària

Patricia Carreño

Coordinador d'APGI

Jaume Enrich

Coordinadora del Cicle de Cuir

Olga Dubovik

Coordinador d'FCT (pràctiques)

Marc Rubí

Coordinadora d'AiR

Judith Gràcia

Coordinador d'Escola Oberta

Xavi Mula

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.