ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT - LaGaspar
22530
page-template-default,page,page-id-22530,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

SERVEI AiR

 

Assessorament i Reconeixement

Servei d’assessorament i servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges d’estudis professionals d’arts plàstiques i disseny per la seva correspondència amb l’experiència laboral.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps ofereix un nou servei per proporcionar suport per detectar les competències adquirides a través de l’activitat professional o en activitats socials, acreditar-les i proporcionar un itinerari formatiu per obtenir la titulació acadèmica corresponent als interessos, motivacions, capacitats i aptituds dels aspirants.

L’objectiu és fer visible el coneixement dels aspirants i els proporcioni un itinerari acadèmic de futur.

És un servei dirigit a persones majors d’edat que disposen de competències professionals i volen obtenir un reconeixement en el món acadèmic, la qual cosa els proporciona, a més, la possibilitat de seguir formant-se a través d’un itinerari formatiu d’acord amb els seus interessos i possibilitats.

CALENDARI I DESCRIPCIÓ DEL SERVEI
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.