Grau mitjà. Arts plàstiques i disseny - LaGaspar
21809
page-template-default,page,page-id-21809,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Grau mitjà. Arts plàstiques i disseny

Proves d'accès

PROVES D’ACCÉS

 

Arts plàstiques i disseny. Grau mitjà

El Departament d’Ensenyament convoca les proves que han de superar les persones que volen accedir a cicles formatius de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny.
La part comuna de la prova es fa per comprovar que els aspirants acrediten la maduresa en relació amb les competències bàsiques de l’educació secundària obligatòria (ESO) i la part específica es fa per demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb profit aquests ensenyaments.
Requisits

Les persones que tenen el títol de graduat d’educació secundària obligatòria (o un títol equivalent a efectes d’accés) només han de fer la part específica de la prova. Les persones que es troben a l’últim curs d’un d’aquests títols també poden fer la prova i han d’acreditar que tenen el títol en el procés de matrícula.

Les persones que no tenen el títol de graduat d’educació secundària obligatòria (o equivalent) han de fer les dues parts de la prova: la part comuna i la part específica. Per inscriure’s a la prova cal tenir 17 anys o més (o complir-los l’any 2021).

Convocatòria ordinària
Convocatòria extraordinària
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.