Inscripcions i matrícules - LaGaspar
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-shop,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inscripcions i matrícules

Fes la teva gestió online

ESCOLA OBERTA – MONOGRÀFICS. CURS 2023- 2024

Per veure la informació del curs clica sobre del títol

Infantil

De 4 a 12 anys
L’escola d’art ofereix tallers pensats per a edats diferents amb una mateixa filosofia: uns tallers de pintar, dibuixar i fer els invents que no podem fer en un altre lloc; un espai destinat a l’experimentació, on els nens i nenes puguin desenvolupar-se creativament i ampliar el seu pensament intuïtiu.

També s’aprenen valors com el treball en equip, l’ordre i l’esforç personal, en un ambient diferent de les classes habituals: no es tracta d’un taller de manualitats on els treballs estan dirigits pas a pas, sinó que els treballs de l’alumnat són originals i genuïns, una activitat capital en la seva formació com a individus.

Els nens i nenes poden compartir i reflexionar sobre els seus treballs d’art i aprendre alguna cosa d´ells mateixos i del món en què viuen.

Les classes es fan en grups reduïts.

Joves

De 12 a 18 anys

Adults

A partir de 18 anys

Showing 1–12 of 54 results

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.