RECONEIXEMENTS PER LA GASPAR A LA IX JORNADA D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY. - LaGaspar
40312
post-template-default,single,single-post,postid-40312,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

RECONEIXEMENTS PER LA GASPAR A LA IX JORNADA D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY.

RECONEIXEMENTS PER LA GASPAR A LA IX JORNADA D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY.

El passat dimarts dia 15 d’abril es va celebrar la Gala de la IX Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny, organitzada pel Departament d’educació, amb
l’objectiu de posar en relleu el treball realitzat per l’alumnat d’Arts Plàstiques i Disseny a partir d’encàrrecs d’empreses i institucions col·laboradores, així com gaudir d’una mostra dels projectes finals realitzats als cicles Formatius durant el curs anterior.

Aquest curs acadèmic l’escola municipal La Gaspar ha participat en quatre projectes Talent Creatiu i Empresa, un format que posa en col·laboració empreses i entitats amb escoles d’art i disseny de tota Catalunya per desenvolupar projectes reals. A la Gala de reconeixements, es van atorgar tres premis:

L’alumna Montse Díaz Romeu va rebre el reconeixement per la seva proposta en el projecte “Guardó per als premis de recerca IRSJD” en col·laboració amb l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu de Barcelona, dins el Cicle Formatiu de grau superior de Tècniques en Pell, i coordinats pel docent Nils Kamminga.

Pel que fa a l’alumnat del Cicle Formatiu de grau superior de Gràfica Audiovisual, es va premiar el projecte “La teva salut mental és el teu major actiu” en relació amb l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, ICSS. L’alumnat implicat fou Ferran Cabrera, Júlia Babot, Pau Bosque, Laura Borrego, Erik Ros, Aldara Blanco, Adrià Solé, Marc Barnés, Alvaro Martos i coordinats pel docent Salva Regàs.

L’alumnat del primer curs del Cicle Formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària va rebre el reconeixement per al projecte “Dret a morir dignament” vinculat a l’associació homònima. El projecte guanyador va ser el de les alumnes Marina Ramos, Judith Solanelles i Laura Caro, amb una menció d’honor al projecte de la Maria Massagué, Clàudia Fernández i Noa Parra. En general, es va destacar el treball col·laboratiu del grup classe per definir els formats i continguts, la inclusivitat i la no repetició d’estereotips, així com la qualitat gràfica del resultat. El projecte es va realitzar amb la coordinació de la docent Patrícia Carreño.

Com ja és habitual, la jornada d’aquesta edició es va poder seguir de manera telemàtica i en directe des del plató de Canal Taronja.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.