Telèfons i contactes d'ajuda - LaGaspar
25066
page-template-default,page,page-id-25066,page-child,parent-pageid-22656,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Telèfons i contactes d’ajuda

Coeducació i igualtat de gènere

TELÈFONS I CONTACTES D’INTERÈS

SIE. Servei d’inervenció especializada

Oferir informació, atenció i recuperació a les dones que han estat o estan en processos de violència masclista, així com els seus fills i filles a càrrec i potenciar els programes específics i integrals de prevenció, assistència i reparació.

 

Telèfon per demanar cita: 93 804 82 65
Correu de contacte: bustia.sieccigualada@gencat.cat

WEB SIE
SIAD. Servei d’informació i atenció a les dones

El Servei d’informació i atenció a les dones és un recurs que ofereix informació, assessorament, primera atenció i acompanyament si s’escau en relació a l’exercici dels drets de les dones en tots els àmbits: laboral, social, personal, familiar i d’altres. El caràcter generalista de les seves funcions ofereix un marc que garanteix la discreció i confidencialitat de la intervenció. SERVEI GRATUÏT

 

TELÈFON PER DEMANAR CITA: 63 63 65 63 1

CORREU DE CONTACTE: siad@micod.cat

WEB SIAD
SAI. Servei d’atenció a persones LGTBI

El SAI és un servei que ofereix atenció, informació i assessorament de proximitat a les persones lesbianes, gais, trans*, bisexuals, intersexuals, a la ciutadania en general, a entitats i a professionals de sectors com el sanitari, l’atenció social i comunitària o l’educatiu, en temes relacionats amb la diversitat afectiva, sexual i de gèneres.

 

Contacta amb el SAI Igualada (municipi d’Igualada)

93 8031950

sai@aj-igualada.net

 

Contacta amb el SAI Anoia (comarca de l’Anoia exceptuant Igualada)

93 8051585

sai@anoia.cat

 

WEB SAI
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.