Beques estiuet 2024 - LaGaspar
34511
page-template-default,page,page-id-34511,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Beques estiuet 2024

Informació beques Estiuet 2024

“Beques del Patronat Garcia Fossas per activitats d’estiu que gestiona el Departament d’Infància de l’Ajuntament d’Igualada”.

 

Benvolgudes famílies,

 

Les famílies que vulgueu inscriure als vostres fills i filles a un estiu de lleure educatiu, durant el període no escolar, i necessiteu un suport econòmic per fer front a la despesa, podeu consultar la informació i fer la sol·licitud de beca al web de l’Ajuntament d’Igualada: www.igualada.cat

 

Cliqueu a “e-Tràmits” o aneu al cercador de tràmits i indiqueu “beques estiu”

 

Poden ser beneficiaris dels ajuts els infants i joves entre 3 i 16 anys empadronats a Igualada.

 

Podeu presentar la sol·licitud:

 

  • telemàticament a través de la plataforma e-tràmits Igualada https://tramits.igualada.cat 
  • presencialment, a l’Oficina d’atenció ciutadana, amb cita prèvia, de dilluns a dijous en horari de 9 del matí a 6 de la tarda, i divendres i vigílies de festius en horari de 9 del matí a 2 del migdia. Pl. Ajuntament, 1. Podeu demanar cita al 938 031 950.
  • Dates de sol·licitud: del 8 d’abril al 6 de maig de 2024
  • Dates resolució: el dia 15 de maig a partir de les 12.00 h del matí

 

Les persones interessades rebreu un correu electrònic amb la concessió o denegació de la beca i el motiu. En cas de no rebre el correu, truqueu al 938 031 950 i demaneu pel Departament d’Infància.

 

Per qualsevol dubte restem a la vostra disposició a l’adreça infancia@aj-igualada.net

 

Salutacions

Noticia relacionada
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.