La Gaspar col·labora amb Sita Murt en l’elaboració d’una peça de pell presentada a la 080 Barcelona Fashion - LaGaspar
40289
post-template-default,single,single-post,postid-40289,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar col·labora amb Sita Murt en l’elaboració d’una peça de pell presentada a la 080 Barcelona Fashion

La Gaspar col·labora amb Sita Murt en l’elaboració d’una peça de pell presentada a la 080 Barcelona Fashion

La Gaspar col·labora amb Sita Murt en l’elaboració d’una peça de pell de la col·lecció ‘100 anys teixint el futur’ presentada a la 080 Barcelona Fashion

La històrica marca sita murt/ va celebrar dimarts passat un segle de creativitat i innovació en el món de la moda femenina a través de la presentació de la seva nova col·lecció “100 anys teixint el futur”.

L’Escola d’art i disseny La Gaspar es complau d’anunciar la col·laboració amb la firma igualadina mitjançant l’elaboració d’una de les seves peces. A partir d’uns patrons subministrats per Sita Murt, les alumnes del cicle formatiu de grau superior de Tècniques en Pell, Mireia Rius i Montse Diaz, van confeccionar un culotte de pell que, juntament amb la resta de la nova col·lecció de sita murt/, es va presentar el passat 9 d’abril a la 33a edició de la prestigiosa passarel·la 080 Barcelona Fashion.

L’escola expressa el seu agraïment per l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte real, el qual ha brindat una experiència valuosa al nostre alumnat, i per la confiança dipositada.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic, disseny audiovisual i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, de disseny i artesania marroquinera, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell, únic a Catalunya amb titulació oficial.

Per a més informació podeu trucar a l’escola 938 055 262 o http://www.lagaspar.com

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.