La Gaspar guanya el projecte de la revista Matter Barcelona - LaGaspar
22851
post-template-default,single,single-post,postid-22851,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar guanya el projecte de la revista Matter Barcelona

La Gaspar guanya el projecte de la revista Matter Barcelona

Des de l’octubre de 2018 que l’alumnat de segon del cicle formatiu de grau superior en Gràfica Publicitària de l’escola “LaGaspar” d’Igualada ha treballat en un projecte real amb l’empresa Matter Barcelona. El vincle s’estableix a partir de la col·laboració entre escoles i empreses dins el programa “Talent Creatiu i Empresa” creat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
El repte d’aquesta col·laboració ha estat crear una revista «Design Matters Magazine» per a promocionar i donar a conèixer l’empresa Matter, amb els requisits de trobar un format innovador, on poguessin aparèixer els diferents projectes, les novetats sobre materials de la seva botiga, els Workshops de i per a professionals de l’arquitectura i l’interiorisme que realitzen periodicament… en una peça gràfica de 20 pàgines que ha estat dissenyada pensant en una producció a baix cost i amb una tirada de 300 unitats.

El treball de l’alumnat s’ha dut a terme mitjançant l’aprenentatge basat en projectes (ABP) d’aquesta manera s’ha combinat el contingut de dos mòduls, el mòdul de Tipografia dirigit per David Obiols i el mòdul de Projectes d’editorial dirigit per Judith Gràcia, establint una feina comuna a l’aula durant quatre mesos.

Un cop realitzades totes les fases del concurs, finalment, el dimecres 24 d’abril de 2019 a l’auditori Axa a l’Illa Diagonal de Barcelona es va donar a conèixer el nom de la guanyadora de la revista definitiva que mostra una gran professionalitat amb nous plantejaments pel que fa a retícula, maquetació i continguts. Es tracta de l’alumna Azahara M. Soria de segon de Gràfica Publicitària.

Amb aquest premi l’escola no fa més que seguir una trajectòria d’èxits basats en la bona feina de tot el professorat i la qualitat en els seus ensenyaments. No deixem de recordar que l’escola municipal dʼart i disseny “LaGaspar” ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en lʼàmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell.
Per tant, té com a objectiu facilitar la inserció laboral i la qualificació professional dins el món laboral, fer un aprenentatge de les tecnologies actuals en un ambient real de treball, comprendre el procés productiu i participar-hi, adquirir hàbits en relacions humanes en l’empresa entre altres coses que aconsegueix amb la Formació en Centres de Treball (FCT) i la Formació en Entorn Laboral pel cicle de pell, més coneguda a la FP com a formació dual.

Per a més informació sobre l’oferta educativa de l’escola podeu trucar al 93.805.52.62 o directament podeu visitar la nostra web https://lagaspar.com on podreu trobar tota la informació.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.