11a Setmana de l'animació 2024 | Escola municipal d'art i disseny La Gaspar - LaGaspar
40252
post-template-default,single,single-post,postid-40252,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

11a Setmana de l’animació 2024 | Escola municipal d’art i disseny La Gaspar

11a Setmana de l’animació 2024 | Escola municipal d’art i disseny La Gaspar

Del 23 de febrer a l’1 de març de 2024 es va dur a terme la setmana de l’animació. Un projecte per aprendre a treballar en grup i poder desenvolupar habilitats que el currículum habitual de l’escola no permet.

Durant aquests dies, l’alumnat d’Artesania de complements de cuir, d’Assistència al producte gràfic imprès, de Gràfica publicitària i de Gràfica Audiovisual, distribuïts en equips de treball, desenvolupen un projecte utilitzant tècniques d’animació. Enguany el lema de la Setmana de l’animació era: El llenguatge dels objectes.

Visualitza els curtmetratges des del nostre canal de Youtube

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.