Cursa els estudis de disseny a La Gaspar, escola especialitzada en gràfic i pell - LaGaspar
24510
post-template-default,single,single-post,postid-24510,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Cursa els estudis de disseny a La Gaspar, escola especialitzada en gràfic i pell

Cursa els estudis de disseny a La Gaspar, escola especialitzada en gràfic i pell

T’agradaria esdevenir un professional del disseny? La Gaspar és l’escola municipal d’art i disseny d’Igualada, amb una llarga trajectòria en els ensenyaments artístics. Des de la nostra constitució l’any 1983, l’objectiu del centre ha estat formar dissenyadors capaços de crear solucions innovadores, alternatives singulars i rellevants.

A La Gaspar comptem amb dos itineraris: Gràfic i Pell. En el primer, oferim dues titulacions, Assistent al Producte Gràfic Imprès (CFGM) i Gràfica Publicitària (CFGS) i en el segon impartim Artesania de Complements de Cuir (CFGM). A banda, comptem amb cursos monogràfics i una extensa programació per a totes les edats a l’Escola Oberta.

L’eix de totes les formacions és el factor humà. La nostra prioritat és l’alumnat, per això els estudis s’imparteixen sempre en grups reduïts amb l’objectiu de garantir una atenció i formació personalitzada. L’entusiasme i la dedicació de tot l’equip docent, en actiu i  amb gran experiència en el món laboral, aporten cordialitat i proximitat amb l’alumnat en tot el recorregut acadèmic.

La Gaspar, una escola professionalitzadora

La Gaspar és un centre professionalitzador on l’alumnat adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per a desenvolupar amb solvència el seu futur professional. El nostre pla d’estudis combina l’aprenentatge a l’escola amb l’activitat a un centre de treball. Tenim convenis amb empreses de reputació nacional i internacional com Tous, Texapel, Buff, Solutions Trilogi o el Museu de la Pell d’Igualada.

A més, l’escola genera sinergies amb empreses, entitats i escoles del territori, facilitant la col·laboració dels alumnes en projectes reals, com ara la participació amb el dissenyador Xavi Grados en la 080 Barcelona Fashion, el Disseny Market o el Nadal Marked, on es venen productes realitzats per l’alumnat. Els resultats d’aquests esforços es tradueix en una elevada inserció laboral.

Vols saber més dels estudis de disseny de La Gaspar? Posa’t en contacte amb nosaltres!

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.