Joves (de 12 a 16 anys) - LaGaspar
22050
page-template-default,page,page-id-22050,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Joves (de 12 a 16 anys)

Joves

Curs TransForma

Impartit per Jordi Enrich

 

Horari: Dilluns de 17.30 a 19.30 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

En aquest curs podràs gaudir experimentant a partir de les teves idees dibuix: pintura, volum, construccions, bricolatge, etc. Podem fer un dibuix, pintar un quadre o reciclar, reformar, recrear, inventar un estel, un moble, un llum, una joguina o qualsevol altre objecte. Amb entusiasme cercarem els materials que necessitem, les eines que hem de fer servir, els procediments i tots els passos necessaris…, i no tan sols per copiar, sinó per inventar a partir del que veiem.

Inventors d’històries

Impartit per Noemí Duran

 

Horari: Dilluns de 17.30 a 19.30 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’art i disseny La Gaspar

 

En aquest curs invitem als joves a explorar la seva creativitat i destresa artística per tal de potenciar la seva capacitat narrativa. Aprendrem a investigar, crear i compartir històries en un procés on es tindrà molt en compte la presència de cada persona i la relació de cooperació amb el grup. Combinarem el treball d’educació visual i plàstica amb l’exploració corporal (perceptiva-sensitiva), donant lloc a exploracions i posades en escena que inclouran la creació d’objectes i també el format d’instal·lacions i performances.”

Disseny de videojocs en 3D

Impartit per Israel Fernandez

 

Horari: Dimarts de 17.30 a 19.30 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

Nivell iniciació – mig

L’objectiu del curs és assolir coneixements sobre motors de joc, mappejat, texturització, il·luminació, animació i modelatge 3D. També es realitzarà una introducció a la programació, que permetrà als alumnes crear el seu propi Videojoc. Programes que utilitzarem: 3D Studio Max, Bender i Unity 3D.

Disseny gràfic i il·lustració assistit per ordinador

Impartit per Xavier Mula

 

Horari: Dimecres 19 a 21 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

Aquest curs permetrà a l’alumne dominar les tècniques digitals d’il·lustració i disseny per obtenir les solucions necessàries per a la representació gràfica del producte a crear, ja siguin cartells o un àlbum infantil il·lustrat.

L’alumne serà capaç de planificar i executar un projecte gràfic coneixent els elements i principis fonamentals que estan presents en qualsevol projecte professional.

Disseny i confecció d’accessoris de moda

Impartit per Mosi Ayabi, Raquel Soteras i Olga Dubovick

 

Horari: Dilluns de 17.30 a 19.30 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

T’ agrada la moda? En aquest taller pràctic aprendràs a dissenyar les teves pròpies creacions com bosses, clauers, fundes per mòbils, polseres, sandàlies…. i coneixeràs també diferents materials reciclats, teixits i pells.

Crea models en 3D per a pel·lícules i videojocs o per imprimir-les

Impartit per Israel Fernandez

 

Horari: Dimecres de 19 a 21 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

Crearem models, els hi posarem textures i materials, els animarem i gravarem amb càmeres per a fer els nostres vídeos en 3D. Els models que crearem també es poden fer servir per a fer videojocs o imprimir-los!
Programa gratuït que utilitzarem: Blender