Mireia Muntadas, premi al Talent Emergent, valora el potencial del cuir - LaGaspar
23137
post-template-default,single,single-post,postid-23137,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Mireia Muntadas, premi al Talent Emergent, valora el potencial del cuir

Mireia Muntadas, premi al Talent Emergent, valora el potencial del cuir

El passat 16 de desembre, Mireia Muntadas, alumna d’Escola Gaspar Camps, va ser guardonada als Premis Nacionals d’Artesania 2019, concretament amb el dedicat al Talent Emergent, a la cerimònia que es va celebrar al Palau de la Generalitat de Catalunya.

Surtdecasa.cat, el digital especialitzat en cultura de proximitat, ha publicat recentment una entrevista a la jove igualadina on valora el premi atorgat, el potencial del cuir, la indústria d’Igualada o els estudis d’artesania en cuir cursats a La Gaspar, entre altres temes.

Podeu consultar l’entrevista completa aquí.

1 Comment

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.