Panell a la llibreria Abacus realitzat per l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1197
post-template-default,single,single-post,postid-1197,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Panell a la llibreria Abacus realitzat per l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Panell a la llibreria Abacus realitzat per l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

ABACUS-1
Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (empreses i estudis de disseny, associacions, entitats, etc.), a través del currículum dels seus estudis, i així, eixamplar perspectives i incentivar la creativitat dels estudiants.
Amb aquesta idea, dins del mòdul de Tècniques Gràfiques del Cicle Formatiu de Grau Mitjàd’Art Final de disseny gràfic, el professor de l’escola Jordi Enrich, va projectar el disseny i realització d’una pintura mural.
Aquesta pintura mural, situada a la Llibreria Abacus d’Igualada des del dia 22 d‘abril, s’ha realitzat amb la participació de tots els estudiants del cicle a partir d’un disseny original de la Maria Fortuny. Entre les seves formes orgàniques s’hi pot trobar un drac, una rosa i un cavaller Sant Jordi… i també, tot allò que s´hi vulgui veure …
El dia 24, tots els estudiants del cicle, acompanyats de professorat del centre, Jaume Enrich, Raquel Camacho, M. Goretti Bartrolí, vam anar a Abacus per veure in situ aquest mural, i vam ser rebuts molt amablement pel personal de la llibreria i pel seu responsable, Mario De La Torre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.