Pla d'Organització del Centre - LaGaspar
24738
page-template-default,page,page-id-24738,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Pla d’Organització del Centre

Curs 2020-2021

 

Pla d’organització del Centre i Protocol de Gestió de Casos Covid-19

El centre ha elaborat, en el marc de l’autonomia i amb l’acompanyament de la inspecció educativa, un pla d’organització definitiu (espais, esglaonaments d’entrades i sortides, franges, utilització dels patis, extraescolars, horaris…). Aquest pla definitiu ha estat aprovat pel Consell Escolar del centre i és un element clau del Projecte General Annual del centre.
TRAÇACOVID

Aquest pla d’organització respon a les instruccions del Departament d’Ensenyament per l’organització de les escoles el curs 2020-2021 d’acord amb els criteris següents enumerats a continuació (només apareixen els que poden afectar al nostre centre). 

 

El Pla d’actuació es construeix sobre els pilars següents:

  • Malgrat la pandèmia, tots els infants i adolescents han de tenir accés a l’educació en condicions d’equitat.
  • L’aprenentatge als centres educatius ha de poder continuar amb la màxima normalitat, seguint les instruccions sanitàries i garantint la funció social de l’educació.
  • L’escola ha de ser un entorn segur, amb el risc mínim assumible.
  • A través de les mesures proposades, els centres educatius han d’estar en condicions de contribuir al control de l’epidèmia i a la identificació ràpida de casos i de contactes.

Igualment, aquest pla d’actuació estableix, pel que fa a la seva vigència, que: “Totes les mesures proposades seran vigents al llarg del curs escolar i en coherència amb la realitat dels centres educatius del seu entorn. El marc que es proposa ha de ser fàcilment adaptable si es canvia el context epidemiològic.”


D’aquesta manera, les mesures que es preveuen en el Pla d’actuació es basen en garantir, en relació amb la pandèmia, 1) la disminució de la transmissió del virus i 2) l’augment de la traçabilitat dels casos.

PLA D’ORGANITZACIÓ DEL CENTRE CURS 2020-2021
PROTOCOL DE GESTIÓ DE CASOS DE COVID-19
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNAT
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNAT MENORS EDAT
LLISTAT COMPROVACIÓ DE SÍMPTOMES
RECOMANACIONS COVID-19 SALUT/ESCOLA
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.