Pla d'Organització del Centre - LaGaspar
24738
page-template-default,page,page-id-24738,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Pla d’Organització del Centre

Curs 2021-2022

 

Pla d’organització del Centre i Protocol de Gestió de Casos Covid-19

El centre ha elaborat, en el marc de l’autonomia i amb l’acompanyament de la inspecció educativa, un pla d’organització definitiu (espais, esglaonaments d’entrades i sortides, franges, utilització dels patis, extraescolars, horaris…). Aquest pla definitiu ha estat aprovat pel Consell Escolar del centre i és un element clau del Projecte General Annual del centre.
TRAÇACOVID

Aquest pla d’organització respon a les instruccions del Departament d’Ensenyament per l’organització de les escoles el curs 2021-2022.

Aquest Pla d’actuació estableix les bases per tal que el curs 2021-2022 es pugui dur a terme amb les màximes garanties, que busquen l’equilibri entre la protecció de la salut de les persones als centres educatius, la gestió correcta de la pandèmia i el dret de tots infants i joves a una educació de qualitat.

En una societat amb grans incerteses, cal que l’escola pugui treballar amb la màxima normalitat possible. Cal donar continuïtat a l’aprenentatge, aplicant les mesures sanitàries de protecció que siguin necessàries.

  • Malgrat la pandèmia, tots els infants i adolescents han de tenir accés a l’educació en condicions d’equitat.
  • L’aprenentatge als centres educatius ha de poder continuar amb la màxima normalitat, seguint les instruccions sanitàries i garantint la funció social de l’educació.
  • L’escola ha de ser un entorn segur, amb el risc mínim assumible.A través de les mesures proposades, els centres educatius han d’estar en condicions de contribuir al control de l’epidèmia i a la ràpida identificació de casos i de contactes.
PLA D’ORGANITZACIÓ DEL CENTRE CURS 2021-2022 - Gener 2022
PROTOCOL DE GESTIÓ DE CASOS DE COVID-19
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNAT
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNAT MENORS EDAT
LLISTAT COMPROVACIÓ DE SÍMPTOMES
RECOMANACIONS COVID-19 SALUT/ESCOLA
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.