Exposició de gravat de l'alumne del Taller de serigrafia i gravat Jordi Martínez - LaGaspar
40110
post-template-default,single,single-post,postid-40110,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de gravat de l’alumne del Taller de serigrafia i gravat Jordi Martínez

Exposició de gravat de l’alumne del Taller de serigrafia i gravat Jordi Martínez

A la sala d’exposicions del punt d’informació turística de la Tossa de Montbui, exposa els seus gravats , un artista que forma part del taller de gravat de La Gaspar Escola municipal d’art i disseny, impartit per el professor Josep Maria Rosich.
Ens presenta INSECTARIUM, uns gravats fets amb diverses tècniques, però amb un tema comú: els insectes i altres animals molt petits.
Amb una gran sensibilitat, estan elaborats amb riquesa de colors i molta pulcritud. També hi trobem uns insectes construïts amb metacrilats de diferents colors.
L’exposició estarà oberta fins a finals de gener, tots els diumenges de 10,30 a 14 h.

Us recomanem la seva visita.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.