Aprenentatge, art i diversió: Protagonistes de l’Estiuart 2023! - LaGaspar
39939
post-template-default,single,single-post,postid-39939,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Aprenentatge, art i diversió: Protagonistes de l’Estiuart 2023!

Aprenentatge, art i diversió: Protagonistes de l’Estiuart 2023!

L’Escola municipal d’art i disseny la Gaspar d’Igualada ha organitzat, un any més, una nova edició de l’Estiuart on la participació ha sigut un èxit.

Dues setmanes dedicades a la Isabel Banal i Xifré i a la Gosia Mirga-Tas, on  infants de 3 i 11 anys han pogut passar-s’ho bé amb les activitats programades, aprenent, divertint-se i fent art inspirant-se amb aquestes artistes. Han gaudit, a través de les seves obres, d’activitats per incentivar la seva imaginació, la creativitat i el treball amb diverses tècniques digitals i manuals.  

A més a més, l’Estiuart ha comptat amb la col·laboració de l’espai efímer Iglú de vent, una instal·lació de l’artista Jordi Enrich dins el context de l’European Balloon Festival. Els infants han pogut construir el seu propi “frisbee”, fet amb la tela reciclada d’un globus, per fer-lo volar dins de l’Iglú de vent i al camp de vol de l’European Balloon Festival.

Els joves de 12 a 14 anys també han gaudit en el Workshop de pell i el Taller de la creació d’un personatge digital. El primer,  impartit per la professional Montserrat Díaz, on han après a crear diferents patrons, per aplicar-los al cuir utilitzant diferents màquines, com una encunyadora, per acabar creant diversos accessoris.

En el segon taller, el de la Creació d’un personatge digital, impartit per la il·lustradora igualadina Elisabet Serra, han après a aplicar coneixements de digitalització amb dibuixos propis realitzats a partir de paper, per tal de complementar-los amb programes d’ordinador, com per exemple el photoshop.

Agraïm la col·laboració de les famílies, els infants i l’equip de monitores i monitors perquè tots junts hem aconseguit que l’Estiuart fos un espai dedicat a l’art i l’aprenentatge! Ens veiem l’any que ve!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.