Setmana de l'Xtrem Cuir: - LaGaspar
34529
post-template-default,single,single-post,postid-34529,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Setmana de l’Xtrem Cuir:

Setmana de l’Xtrem Cuir:

L’escola La Gaspar organitza la sisena edició de la Setmana de l’Xtrem Cuir – Xtremkuir Week 2023 – Nzuri Daima, del 24 al 31 de març de 2023. Durant aquesta setmana, l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Artesania de complements de cuir i dels cicles formatius de grau superior de Gràfica publicitària i de Gràfica audiovisual treballaran intensivament per equips per resoldre un projecte relacionat amb la reutilització i l’ús de materials reciclats en el sector de la moda.

L’objectiu d’aquesta activitat és generar idees i solucions innovadores a un repte proposat al voltant dels diferents materials reciclats, fomentar les bones pràctiques en l’àmbit de la gestió dels residus, millorar la conscienciació social sobre aquest tema i connectar talent jove amb empreses i professionals del sector de la moda.

L’Xtremkuir Week és un projecte d’Innovació Pedagògica de l’escola La Gaspar que utilitza l’Aprenentatge Basat en Projectes per promoure l’aprenentatge vivencial, col·laboratiu i transversal entre diferents àmbits del coneixement. El repte d’aquest any està vinculat a un projecte de col·laboració amb la Fundació Nzuri Daima, que és el client real del projecte.

La fundació està centrada en la creació de projectes per fomentar l’educació des de la cultura com a medi de transformació i aconseguir estàndards de vida més justos i sostenibles en les comunitats, amb especial èmfasi en la infància i els col·lectius més desprotegits. L’Xtremkuir Week busca construir una comunitat de joves, professors i professionals amb interès a treballar innovant en el territori del reciclatge, la neoartesania i la moda.

Durant la setmana, hi haurà diferents ponències de professionals del sector com ara Almudena Barbero de Nzuri Daima, Jordi Vidal del Leather Cluster Barcelona, Nils Kamminga d’AKIN, Soft Goods,  Javier Gallego, gerent de MOVEX, Centro tecnológico de la piel de Ubriqueque presentaran estratègies, solucions i projectes relacionats amb la moda sostenible i la reutilització de materials.

L’Xtremkuir Week és una oportunitat per a l’alumnat per connectar amb empreses i professionals del sector de la moda, i per als assistents per descobrir noves propostes i idees innovadores en relació amb la moda sostenible i la gestió de residus.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.