Dolors Escala, finalista al certamen Miniprint i propera exposició als Estats Units - LaGaspar
34105
post-template-default,single,single-post,postid-34105,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Dolors Escala, finalista al certamen Miniprint i propera exposició als Estats Units

Dolors Escala, finalista al certamen Miniprint i propera exposició als Estats Units

Enguany tres alumnes del taller de serigrafia i gravat de la Gaspar van ser seleccionats per aquest reconegut certamen a nivell mundial: Jordi Martínez, Montserrat Oliva i Dolors Escala. Entre els 610 participants d’aquest esdeveniment artístic, la Dolors Escala ha estat escollida finalista, juntament amb vuit participants més.

Així mateix, del  2 al 30 d’abril, Dolors Escala inaugurarà una mostra del seu art a l’ Oregon State University, als Estats Units, a la Little Gallery. Una vegada més el públic nord-americà podrà admirar i gaudir de la seva obra.

El taller de serigrafia i gravat de la Gaspar forma part de l’Escola Oberta, lloc on s’imparteixen una sèrie d’especialitats que atrauen alumnat adult que vol adquirir coneixements específics. Anualment s’anuncien les especialitats que s’hi iimpartiran.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.