Taller participatiu de Laura Garriga a La Gaspar - LaGaspar
33461
post-template-default,single,single-post,postid-33461,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Taller participatiu de Laura Garriga a La Gaspar

Taller participatiu de Laura Garriga a La Gaspar

El passat dimarts dia 7 de febrer l’alumnat de primer d’Assistent al Producte Gràfic Imprès l’escola municipal d’art La Gaspar, va viure un taller participatiu amb l’artista Laura Garriga i la seva exposició fotogràfica “Construint… Transformant. Fent amb què esdevé”. El taller va tenir lloc a la sala d’exposicions de l’escola, on la Laura va compartir el resultat del seu projecte nascut el 2020, durant un ingrés per tractaments contra un càncer sanguini en plena pandèmia. A través d’aquest projecte, la Laura va documentar l’experiència emocional de la seva malaltia a partir de fotografies amb el mòbil i materials del seu entorn.

La proposta creativa del taller s’emmarca dins l’art teràpia, una pràctica psicològica que utilitza la creació artística com a mitjà per ajudar les persones a expressar, comprendre i processar les seves emocions, pensaments i sentiments. La idea és que la creació artística proporciona una forma no verbal de comunicació que pot fer més fàcil i menys intimidadora per a algunes persones que parlar directament sobre les seves preocupacions.

L’art teràpia, es fa servir per a una àmplia varietat de problemes de salut, inclòs ansietat, depressió, trauma i problemes relacionats amb la salut física.

Des de l’escola, volem donar les gràcies a l’artista per la seva obra i la seva capacitat per ensenyar-nos a transformar el dolor i la vida en una obra d’art i bellesa. Mostrant el talent per transformar les emocions i les experiències en quelcom visualment impactant. En resum, el poder de l’art per ajudar les persones a processar i expressar els sentiments.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.