CONSTRUINT... TRANSFORMANT “fent amb què esdevé” | Laura Garriga - LaGaspar
33332
post-template-default,single,single-post,postid-33332,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

CONSTRUINT… TRANSFORMANT “fent amb què esdevé” | Laura Garriga

CONSTRUINT… TRANSFORMANT “fent amb què esdevé” | Laura Garriga

El 2006 un diagnòstic que em capgira la vida, un càncer sanguini. El 2020 un nou tractament. Una pandèmia mundial (la covid). I una nova visió en mi en formar-me com a artterapeuta. Són factors que el 2020 entre incertesa, tractaments i proves, ingressos hospitalaris, soledat i el meu propi viure. Fan que em proposi un joc: trobar la foto del dia, la meva manera de compartir, expressar i comunicar.
Projecte fotogràfic en forma d’agenda visual molt més enllà d’una malaltia, d’un objecte i d’una fotografia.

Del 1 al 28 de febrer de 2023

#lagasparexposicions

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.