Alumnat de La Gaspar realitza un taller d’Ecoprint a l’Igualada Fashion Lab - LaGaspar
33124
post-template-default,single,single-post,postid-33124,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Alumnat de La Gaspar realitza un taller d’Ecoprint a l’Igualada Fashion Lab

Alumnat de La Gaspar realitza un taller d’Ecoprint a l’Igualada Fashion Lab

L’artesana Ana Pàrraga, creadora del projecte Rojo Tierra, realitza accessoris de moda sostenibles estampats utilitzant només processos ecològics d’estampació.
Els motius d’estampació dels seus complements són vegetals i els du a terme sobretot fent servir plantes properes a casa seva i al seu taller ubicat al màgic poble de Copons (Barcelona).
Durant la formació, l’alumnat va poder experimentar dues de les tres fases del procés d’estampació. La primera fase, que ja venia preparada, consisteix a rentar la roba de possibles pesticides o altres substàncies que puguin interferir en l’estampació.
La segona fase, que sí que vam poder experimentar, consisteix en la preparació del mordent amb el qual vam xopar el teixit de manera que aquest pogués atrapar el color, i l’última fase i més creativa i olfactiva, va consistir en l’estampació pròpiament dita, on primer vam col·locar les fulles i flors sobre el teixit, per posteriorment aplicar-hi pressió i vapor, fent que el pigment de les plantes passés a formar part del teixit estructural de la tela.
L’alumnat participant del taller va ser dels cicles formatius de grau mitjà en Artesania de complements de Cuir i Assistència al producte gràfic imprès.

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.