Tallers i conferències de La Gaspar a Igualada Fashion Lab - LaGaspar
32210
post-template-default,single,single-post,postid-32210,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Tallers i conferències de La Gaspar a Igualada Fashion Lab

Tallers i conferències de La Gaspar a Igualada Fashion Lab

 

L’alumnat de segon curs del cicle d’Artesania de complements de cuir, juntament amb l’alumnat de taller monogràfic i exalumnes del cicle, han pogut gaudir d’una Master class de calçat artesà impartida pels mestres sabaters Catuxa Fernández i Ignacio Aldanondo.
La jornada es va desenvolupar al taller d’Igualada Fashion Lab. Durant tot un matí, Catuxa i Ignacio van explicar el procés de creació de calçat artesà, els seus components i mètodes de construcció. Les explicacions van anar acompanyades de demostracions molt didàctiques que van permetre entendre i visualitzar tot el procés.
La Master class va finalitzar amb una activitat pràctica en la qual els i les participants van poder experimentar la tècnica manual de construcció del taló d’una sabata, mitjançant capes superposades de vaqueta vegetal, tan característic de les sabates artesanes amb sola de cuir.
Catuxa i Ignacio tenen taller a Barcelona i són els fundadors de la marca Aldanondoyfdez, amb la qual dissenyen i confeccionen calçat artesà d’altíssima qualitat. L’any 2019 van rebre el Premio Nacional de Artesanía del Ministeri de Cultura, en l’apartat d’emprenedoria. Ha estat tot un privilegi compartir amb ells temps i coneixements!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.