L’alumnat de la Gaspar dissenya i manufactura productes artesans nadalencs a través del disseny col·laboratiu, ètic i de proximitat. - LaGaspar
32146
post-template-default,single,single-post,postid-32146,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de la Gaspar dissenya i manufactura productes artesans nadalencs a través del disseny col·laboratiu, ètic i de proximitat.

L’alumnat de la Gaspar dissenya i manufactura productes artesans nadalencs a través del disseny col·laboratiu, ètic i de proximitat.

Com ja és tota una tradició, La Gaspar participa a la pop-up nadalenca “Nadal Marked” d’Igualada juntament amb altres dissenyadors i artesans locals els dies 17  i 18 de desembre.

L’alumnat d’Artesania i disseny en Complements de Cuir i APGI han treballat en una petita producció d’ornaments nadalencs per decorar les nostres cases per aquestes festes. La fabricació de les peces ha estat el resultat d’un workshop guiat per l’artista igualadina Mireia Sala. El repte era dissenyar i produir productes artesans a través d’experiències de disseny col·laboratiu, apostant per un producte ètic de proximitat mitjançant recursos gràfics aplicats a la pell.

El resultat és una estrella de cuir de triangles dibuixats per l’alumnat representant els diferents conceptes del Nadal.

Els beneficis obtinguts seran destinats al projecte social de l’associació “Llum” de Capellades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.