SORTIDA DE LA GASPAR A CAIXAFORUM BARCELONA - LaGaspar
31476
post-template-default,single,single-post,postid-31476,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

SORTIDA DE LA GASPAR A CAIXAFORUM BARCELONA

SORTIDA DE LA GASPAR A CAIXAFORUM BARCELONA

El 17 d’octubre l’alumnat de La Gaspar es va traslladar fins el CaixaForum de Barcelona per visitar les exposicions actuals: Cinema i Moda per Jean Paul Gaultier i Còmic. Somnis i història.

Va ser una ocasió especial pel centre, ja que la nostra escola treballa els àmbits professionals de la moda i la gràfica.

A Cinema i Moda l’alumnat d’Artesania de Complements de Cuir va poder visitar una exposició comissariada i dirigida pel mateix Jean Paul Gaultier, on es mostra els intercanvis i influències que s’han produït al llarg del temps entre el cinema i la moda a la seva trajectòria professional. Fusionant aquests dos àmbits, i des d’un conjunt heterogeni de peces d’indumentària, cartells, fotografies i fragments de pel·lícules, aquesta exposició tracta sobre una gran diversitat de temes des de la modernitat, l’erotisme, el futur i l’emancipació especialment de les dones.

En canvi, a Còmic. Somnis i història, l’alumnat  de Gràfica Publicitària va poder presenciar en primera persona més de tres-centes obres originals d’autors com Hugo Pratt, Hergé, Quino, Jean Giraud (Moebius), Milton Caniff i molts més. Aquesta mostra ens apropa al còmic com el novè art, amb una llarga trajectòria al mercat de l’art, com a eina de pensament i mitjà capaç de influenciar massivament. Així valorant el còmic com a incentiu pel canvi social i com a mirall de la realitat, capaç de reflectir l’evolució de la societat i els diferents models d’imaginació.

Malgrat tenir dues exposicions temàtiques envers els nostres cicles, tot l’alumnat va poder gaudir d’ambdues exposicions així nodrint-se d’aquests diferents àmbits professionals, que tan importants són i han sigut a la història, i ens acompanyen en el dia a dia del nostre centre.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l'àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic,

disseny audiovisual i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, de disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell, únic a Catalunya amb titulació oficial.

La Gaspar també ofereix la modalitat de 3×2 en disseny  (tres anys dues titulacions) en l’itinerari de comunicació gràfica i audiovisual. Aquesta modalitat consisteix a realitzar 2 cursos de Gràfica Publicitària i un tercer curs de Gràfica Audiovisual que permeten obtenir els títols de Tècnic/a Superior en Gràfica Publicitària i Tècnic/a Superior en Gràfica Audiovisual.

Per a més informació sobre l’oferta formativa professionalitzadora reglada (cicles formatiu) i no reglada (escola oberta) de l’escola podeu entrar al web www.lagaspar.com o bé trucar al telèfon  938055262 o http://www.lagaspar.com

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.