La Gaspar inaugura el curs escolar amb un xerrada sobre disseny i sostenibilitat del Packaging - LaGaspar
31401
post-template-default,single,single-post,postid-31401,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar inaugura el curs escolar amb un xerrada sobre disseny i sostenibilitat del Packaging

La Gaspar inaugura el curs escolar amb un xerrada sobre disseny i sostenibilitat del Packaging

El darrer 13 d’octubre es va inaugurar oficialment el curs escolar 2022-23 de La Gaspar, esdeveniment dut a terme a l’auditori de l’igualada Fashion Lab.
La directora de La Gaspar, Raquel Camacho, va ser qui va obrir l’acte donant la benvinguda a tot l’alumnat i assistents d’aquesta inauguració. Entre aquests, va destacar la presència de l’alcalde, Marc Castells, com a màxima representació de l’Ajuntament d’Igualada; juntament amb la regidora Patrícia Illa. A qui els volem tornar a agrair la seva assistència a aquest acte i el seu suport a l’escola.
Seguidament la directora va destacar també alguns aspectes significatius del present del nostre centre, el qual va esmentar com a una escola professionalitzadora. On es formen professionalment als seus estudiants en l’àmbit del disseny gràfic, disseny audiovisual i disseny en pell.
Enguany celebrem especialment la primera promoció d’alumnat graduat en els nous estudis de Gràfica Audiovisual, a qui reiteradament felicitarem per superar qualsevol mena d’expectativa, presentant un nivell espectacular en els seus projectes. Creiem precís remarcar que aquest grup d’alumnes havia cursat el cicle superior de Gràfica Publicitària, i va ser gràcies a la nova oferta educativa de La Gaspar que realitzant un curs més en l’especialització de Gràfica Audiovisual van aconseguir aquesta fita i aquesta doble
titulació.
Per altra banda, Raquel Camacho va recordar i posar en valor que malgrat ser petita som una escola molt singular. Brindant als nostres estudiants un cicle únic a Catalunya, i ben particular per la resta de la península, com son els estudis en Artesania de Complements
de Cuir; on aquest curs 2022-2023 ha augmentat exponencialment la matrícula i s’ha doblat el nombre d’estudiants.
Seguidament l’alcalde va prendre el següent torn de paraula. Marc Castells també va posar en valor la funció del centre com a escola professionalitzadora i va destacar als assistents de l’acte la importància de tot l’equip docent que treballa a La Gaspar. Tant com a docents i
com a professionals actius en els seus respectius àmbits, aportant a l’escola les seves perspectives, la seva experiència i la generositat de compartir els seus coneixements amb l’alumnat.
Per concloure l’acte, Núria Vila, dissenyadora gràfica i directora d’art especialitzada en identitat corporativa, editorial, packaging i comunicació visual, ens va oferir una conferència sobre disseny i sostenibilitat. Aquesta conferència s’emmarca en el projecte
d’innovació “Conca Tech”, impulsat per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) i subvencionat per Diputació de Barcelona ( en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia). Aquest projecte ajuda a la transformació digital de la indústria del packaging, una cadena de valor que a la Conca d’Òdena compta amb 51 empreses, 905 treballadors i suposa una facturació de 162 milions d’euros. Una de les accions que s’estan portant a terme dins el projecte són les Sessions de disseny estructural; en les quals que hi participen els alumnes de segon curs del CFGS de Gràfica Publicitària de La Gaspar a l’assignatura de packaging, de la mà d’experts relacionats amb el disseny estructural i packaging, amb la col·laboració d’empreses del nostre territori.
Finalment, volem agrair la seva presència a la Núria Vila, com a ponent de la inauguració d’aquest curs; de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; la regidora de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa i la Coordinadora de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, Raquel
Serra.
Sense deixar d’agrair a tot l’alumnat per haver apostat per primera vegada, o un cop més, per La Gaspar. Us desitgem molt bon curs 2022-2023, que aprofiteu al màxim professionalment la vostra estada i que sigueu molt feliços a l’escola.
Per a més informació www.lagaspar.com

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.