Del 1 al 30 de novembre de 2022 - Exposició: Rebobina | Javi Cantero - LaGaspar
31225
post-template-default,single,single-post,postid-31225,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Del 1 al 30 de novembre de 2022 – Exposició: Rebobina | Javi Cantero

Del 1 al 30 de novembre de 2022 – Exposició: Rebobina | Javi Cantero

Vivim una època on tot és immediat, el ritme frenètic de vida i les preses, ens han fet perdre la capacitat de gaudir els processos, per això veig necessari fer un pas enrere, mirar al passat i descobrir on va començar tot. Amb la fotografia analògica he trobat la sensibilitat, la imaginació i sobretot la paciència que em demanava aquest art.

Aquest recull d’imatges ha estat processat a casa a partir de la tècnica tradicional de revelatge fotogràfic.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.