CREACTIVES un programa per a l'emprenedoria creativa femenina de la Diputació de Barcelona - LaGaspar
31064
post-template-default,single,single-post,postid-31064,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

CREACTIVES un programa per a l’emprenedoria creativa femenina de la Diputació de Barcelona

CREACTIVES un programa per a l’emprenedoria creativa femenina de la Diputació de Barcelona

QUÈ I PER QUÈ CREACTIVES?

Des d’Anoia en Transició us fem arribar informació sobre  CREACTIVES  un programa per a l’emprenedoria creativa femenina de la Diputació de Barcelona.

CREACTIVES és un programa pioner dins l’àmbit de l’emprenedoria CREATIVA que neix amb el propòsit que els projectes liderats per dones creadores, siguin sostenibles i alineats amb el seu benestar.

Es tracta d’un programa gratuït online estructurat en sessions formatives i mentories grupals per al creixement empresarial i desenvolupament personal del nucli de dones creadores de la província de Barcelona.

L’objectiu principal del programa és posar al seu servei tot el coneixement i experiència de tres esferes essencials per a la sostenibilitat dels seus projectes.

https://www.diba.cat/web/comerc/creactives

I, també, us volíem demanar la vostra col·laboració responent el QÜESTIONARI  realitzat per la Queralt Espelt, per valorar la viabilitat d’un Centre d’Artesania Contemporània a l’antiga fàbrica de teixits de cotó de Copons.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.