Andrea Alonso i Marc Lumbreras, guanyadores ex aequo de la 4a Beca Manel Caro - LaGaspar
31047
post-template-default,single,single-post,postid-31047,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Andrea Alonso i Marc Lumbreras, guanyadores ex aequo de la 4a Beca Manel Caro

Andrea Alonso i Marc Lumbreras, guanyadores ex aequo de la 4a Beca Manel Caro

L’Associació La MaCa continua fomentant la creació i la instal·lació del talent jove al barri del Rec d’Igualada, i un any més en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art i Disseny, La Gaspar, han atorgat la Beca Manel Caro. Una beca que duu el nom d’un dels principals impulsors de la defensa patrimonial del barri del Rec.

Enguany, valorant la qualitat de les propostes presentades, s’ha decidit concedir la beca ex aequo a Andrea Alonso i a Marc Lumbreras, que ja han acabat els seus estudis a La Gaspar, i que obtindran una residència gratuïta d’un any a l’Espai Creatiu La MaCa. Allà podran tenir el seu propi espai i estudi en un coworking creatiu, alhora que podran gaudir del suport i assessorament dels professionals que ja hi resideixen.

 L’Espai Creatiu La MaCa està situat en un antic magatzem adober del barri del Rec. La fàbrica, de tres plantes, és actualment un espai creatiu multidisciplinari que acull una vintena de freelances i projectes empresarials, tots ells vinculats al món del disseny, la cultura, les arts i la tecnologia. És un espai col·laboratiu, basat en valors com la cooperació, la innovació social i el coneixement compartit, i un dels màxims exponents de la transformació que està vivint el barri del Rec d’Igualada.

Com a associació, i amb la finalitat de dinamitzar culturalment el barri del Rec, col·labora amb altres espais del barri o institucions com el Museu de la Pell. És amb el Museu que en l’actualitat estan organitzant les Jornades Europees de Patrimoni que tindran lloc el segon cap de setmana d’octubre, on se celebrarà un acte d’homenatge a Manel Caro, en el 10è aniversari de la seva mort.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.