OBERTA NOVA CONVOCATÒRIA BECA MANEL CARO 2022-2023 - LaGaspar
29936
post-template-default,single,single-post,postid-29936,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

OBERTA NOVA CONVOCATÒRIA BECA MANEL CARO 2022-2023

OBERTA NOVA CONVOCATÒRIA BECA MANEL CARO 2022-2023

La beca, que duu el nom de l’activista social i cultural Manel Caro, anirà dirigida a alumnes i exalumnes de l’Escola municipal d’art i disseny la Gaspar i consistirà en una residència gratuïta d’un any a l’Espai Creatiu de La Maca al Barri del Rec.
Es donarà l’oportunitat a persones joves que encara no estiguin consolidades professionalment, a tenir el seu propi espai i estudi en un coworking, alhora que podran gaudir del suport i assessorament dels professionals que ja l’habiten. Es pretén també d’aquesta manera, dotar de noves opcions i oportunitats professionals a aquelles persones que acabin els seus estudis i evitar així, en certa mesura, la fuga de talent jove de la ciutat.
 Presentació de sol·licituds a lamaca@lamaca.cat
 Termini de presentació de sol·licituds 4 de setembre de 2022.
 Resolució de la beca 15 de setembre de 2022.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.