Intervenció pictòrica de l’alumnat de 1r d’APGI al carrer Sant Pere Sallavinera d’Igualada - LaGaspar
29377
post-template-default,single,single-post,postid-29377,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Intervenció pictòrica de l’alumnat de 1r d’APGI al carrer Sant Pere Sallavinera d’Igualada

Intervenció pictòrica de l’alumnat de 1r d’APGI al carrer Sant Pere Sallavinera d’Igualada

https://youtu.be/RzAO2mcRUlo

Entre el 7 i el 10 de juny de 2022 l’alumnat de 1r d’Assistència al producte gràfic imprès de La Gaspar – Escola municipal d’Art i Disseny d’Igualada van realitzar una intervenció pictòrica en un mur, d’uns seixanta metres de llargada, al carrer Sant Pere Sallavinera d’Igualada.

Aquesta intervenció s’emmarca en el projecte Pintura Mural, portat a terme en els mòduls de Dibuix artístic i d’Autoedició, que imparteixen els docents Jordi Enrich i Jaume Enrich, i compta amb la col·laboració de la Kaserna – Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada.

Es tracta d’un encàrrec de l’Ajuntament d’Igualada per la realització d’un mural que il·lustri el lema Igualada Verda, on es relaciona la ciutat d’Igualada amb la sostenibilitat, el medi ambient i la natura.

L’alumnat va treballar en grups a les classes i varen presentar el projectes al saló de plens de l’Ajuntament, amb la presència Patricia Illa, segona tinent d’alcalde i regidora d’Ensenyament i Esports i de Carlota Carner, tercera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Governació i Talent.

El projecte de les alumnes Liubov Kartashova i Inés Prat va ser l’escollit per els representants i els tècnics de l’Ajuntament. Tot plegat és una experiència molt bonica que encara no s’ha acabat, atès que ara ens toca esperar als efectes que el temps tingui sobre el mural i què el curs vinent volem repetir i incloure dins la programació curricular dels mòduls esmentats.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.