Alumnes del Taller de serigrafia i gravat de La Gaspar, seleccionats en la 42a edició del Miniprint de Cadaqués - LaGaspar
29016
post-template-default,single,single-post,postid-29016,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Alumnes del Taller de serigrafia i gravat de La Gaspar, seleccionats en la 42a edició del Miniprint de Cadaqués

Alumnes del Taller de serigrafia i gravat de La Gaspar, seleccionats en la 42a edició del Miniprint de Cadaqués

Dolors Escala, Jordi Martínez i Montserrat Oliva, alumnes del Taller Obert de serigrafia i gravat de La Gaspar, han estat seleccionats per participar en la 42a edició del Miniprint Internacional de Cadaqués 2022.

Aquest concurs, segons la seva presidenta, Mercè Barberà és el més conegut a tot el món. La participació d’enguany ha estat de 44 països.

L’exposició a Cadaqués serà del 25 de juny al 30 de setembre a la Galeria Fort situada al carrer de l’Hort d’en Sanés, núm. 9. També s’exposen a Wingfield (Regne Unit) a Pineda de Mar i a la Sala L’Etang d’Art de Bages (França).

Una mostra d’aquestes obres es podran veure a La Sala – Sala Municipal d’exposicions d’Igualada, on s’exposaran obres fetes durant aquest curs al Taller de serigrafia i gravat de La Gaspar – Escola municipal d’art i disseny d’Igualada, de l’1 al 10 de juliol sota el títol: Aquell espai tan proper i obligat a la vegada.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.