VII JORNADA D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY  - LaGaspar
28341
post-template-default,single,single-post,postid-28341,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

VII JORNADA D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY 

VII JORNADA D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY 

Com cada any l’Escola municipal d’art i disseny La Gaspar ha participat en el Programa d’Innovació, TALENT CREATIU I EMPRESA, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, en els àmbits de la gràfica publicitària, l’artesania de complements de cuir i la gràfica audiovisual. 

L’alumnat ha treballat durant el curs en diferents projectes dels quals a més d’enriquir-se pedagògicament també adquireixen bagatge i experiència per inserir-se en un futur en el món laboral. Experimentant així una relació directe amb qui encarrega els projectes, com a dissenyadors i clients. 

Enguany celebrem diversos èxits. 

Des del cicle de Gràfica Publicitària i el projecte ICSSL. Treball. Prevenció. Un lloc segur, per part del Departament de Treball de la Generalitat. El nostre alumnat va obtenir tres mencions, a nom de David Raich, David Ruiz i Gerard Alemany. En un esdeveniment especial, el 8 de juny, es descobrirà el projecte guanyador entre les escoles finalistes. 

Des del cicle d’Artesania de complements de cuir i la Col·lecció Alas y Viento de Màscares del Món de Nacho Rovira i l’Associació Amics UNESCO Barcelona (AUB). L’alumnat ha rebut una altra menció pels seus projectes, a càrrec de Laura Villavecchia i Ainhoa Fuentes per la Màscara Bassari; Pol Bocero i Yago Iglesias per la Màscara Búfal; Bet Millera i Montse Díaz, per la Màscara Mwana Pwo i Hommocaltom Ezzammouri i Adrià Planell per la Màscara Sol. 

Finalment, també en el cicle de Gràfica publicitària els alumnes Adrián Gámez, Marc Trullàs i Nil Enríquez han sigut els guanyadors en el projecte del Departament d’Educació. Transformació sostenible en l’àmbit educatiu, amb els seus cartells que es podran veure a tots els instituts de Catalunya. 

L’enhorabona als guanyadors, les mencions i a tot l’alumnat que ha participat en l’edició d’enguany de TALENT CREATIU I EMPRESA.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.