EXPOSICIÓ | Artesania de Complements de Cuir - LaGaspar
27963
post-template-default,single,single-post,postid-27963,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

EXPOSICIÓ | Artesania de Complements de Cuir

EXPOSICIÓ | Artesania de Complements de Cuir

Mostra els treballs realitzats en pell, de l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir I del curs de Monogràfics de pell de l’escola municipal d’art i disseny La Gaspar.
#lagasparcrafts

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.