EXPOSICIÓ | CATARSI Adrián Gámez Morales @renoart.photo - LaGaspar
27956
post-template-default,single,single-post,postid-27956,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

EXPOSICIÓ | CATARSI Adrián Gámez Morales @renoart.photo

EXPOSICIÓ | CATARSI Adrián Gámez Morales @renoart.photo

En el mirall de l’ànima no es reflecteixen mentides, quan et trobes cara a cara amb tu mateix potser veiem alguna cosa que ens desagrada, pot fins i tot, que no vulguem identificar-nos amb això, però no hi ha una drecera per a arribar on nien les teves il·lusions, somnis i ambicions. Llavors ets conscient del que has de fer, sobreposar-te a tot això, tenir consciència del camí, a vegades empedrat, que cal recórrer deixant enrere allò que altera la percepció de tu mateix, una catarsi.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.