Seleccionats al Joan Vilanova XXVI, Premi de dibuix i gravat, en la seva 26a. edició - LaGaspar
27507
post-template-default,single,single-post,postid-27507,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Seleccionats al Joan Vilanova XXVI, Premi de dibuix i gravat, en la seva 26a. edició

Seleccionats al Joan Vilanova XXVI, Premi de dibuix i gravat, en la seva 26a. edició

Alumnes del Taller de serigrafia i gravat de La Gaspar han estat seleccionats pel certamen Joan Vilanova XXVI  Premi de dibuix i gravat de Manresa que es pot veure entre el 4 i el 19 de febrer de 2022

Els alumnes de l’Escola oberta Montserrat Oliva. Dolors Escala, Pere del Pozo i Jordi Martínez han estat seleccionat per un jurat format per especialistes en la matèria delegats per l’Ajuntament de Manresa, una persona en representació del Cercle Artístic de Manresa i una persona en representació de l’Escola d’Art de Manresa.

Felicitem aquests alumnes que per la seva qualitat han merescut ser seleccionats per exposar en aquest prestigiós Premi.

L’exposició es pot veure al Centre Cultural El Casino, Espai 7 de Manresa.

Enhorabona

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.