EXPOSICIÓ | ESTAMPA’T Serigrafia - Del 7 al 28 de febrer de 2022 - LaGaspar
27350
post-template-default,single,single-post,postid-27350,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

EXPOSICIÓ | ESTAMPA’T Serigrafia – Del 7 al 28 de febrer de 2022

EXPOSICIÓ | ESTAMPA’T Serigrafia – Del 7 al 28 de febrer de 2022

Del disseny a l’estampació. Aquesta exposició recull el procés creatiu utilitzat en la realització de samarretes serigrafiades amb il·lustracions i missatges tipogràfics. Mostra de treballs de l’alumnat de 2n Assistència al Producte Gràfic Imprès de l’escola municipal d’Art i disseny La Gaspar, realitzat durant la setmana interdisciplinaria dedicada a la serigrafia.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.