L’alumnat del estudis superiors de disseny de moda de la Llotja visiten La Gaspar - LaGaspar
27345
post-template-default,single,single-post,postid-27345,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat del estudis superiors de disseny de moda de la Llotja visiten La Gaspar

L’alumnat del estudis superiors de disseny de moda de la Llotja visiten La Gaspar

El dia13 de desembre els alumnes de segon curs dels estudis de disseny de moda de la Escola superior d’Art i Disseny la Llotja de Barcelona van visitar el taller de la Escola d’Arts i Disseny La Gaspar. Per tal de conèixer diferents tipus de confecció industrial, van visitar la capital europea del cuir, descobrint les característiques i els usos d’uns dels material més utilitzats a la indústria de la moda, la pell.

Els professors del cicle de grau mig d’Artesania de complements amb cuir van impartir un workshop de 4 hores explicant els diferents tipus de material, els acabats, la maquinària de confecció industrial, les eines que s’utilitzen per treballar a mà i altres materials relacionats amb la indústria. Després d’una complerta explicació, es van dur a terme dos tallers per aprendre de primera mà les diferents tècniques per treballar el cuir. L’alumnat van fabricar dues peces, una confeccionada a màquina i l’altra a mà, posant en valor la importància de la fusió del treball artesanal amb la confecció industrial.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic, disseny audiovisual i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, de disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell, únic a Catalunya amb titulació oficial.

La Gaspar també ofereix la modalitat de 3×2 en disseny  (tres anys dues titulacions) en l’itinerari de comunicació gràfica i audiovisual. Aquesta modalitat consisteix a realitzar 2 cursos de Gràfica Publicitària i un tercer curs de Gràfica Audiovisual que permeten obtenir els títols de Tècnic/a Superior en Gràfica Publicitària i Tècnic/a Superior en Gràfica Audiovisual.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.