EXPOSICIÓ | Del 10 al 31 de gener de 2022 | PROJECTE HUMO | Gràfica Publicitària - LaGaspar
27320
post-template-default,single,single-post,postid-27320,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

EXPOSICIÓ | Del 10 al 31 de gener de 2022 | PROJECTE HUMO | Gràfica Publicitària

EXPOSICIÓ | Del 10 al 31 de gener de 2022 | PROJECTE HUMO | Gràfica Publicitària

Sovint els dissenyador@s hem de trobar les virtuts d’un producte en les explicacions del client o en la captura d’un “brief”. Una vegada processada aquesta informació, els dissenyador@s som els responsables d’assignar uns valors a aquest producte que el consumidor percebrà a través de la imatge que acaba tenint.

Durant aquests 10 anys d’experiència amb el món del packaging de vi, no ha entrat a l’estudi cap client que vulgui vendre un vi dolent… tots els clients tenen el millor vi, el raïm més bo, els camps millor cuidats…per això és imprescindible trobar el punt de distinció. On està la diferència? perquè haig de comprar aquest vi i no el d’una altra marca? És quan no es troba la singularitat que es corre el perill de vendre FUM… 

“HUMO” és un projecte de packaging experimental que tracta de jugar amb l’associació d’idees.

Les alumnes havien de conceptualitzar i dissenyar un packaging de “vi” per a “Humo”. 

Disseny d’etiqueta i càpsula o proposta d’embalatge integral.

 

Projectes | 2n de Gràfica Publicitària

Professora: Montse Raventós

Ho organitza: La Gaspar. Escola municipal d’art i disseny

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.