EXPOSICIÓ | Imaginant el barri del Rec - LaGaspar
27136
post-template-default,single,single-post,postid-27136,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

EXPOSICIÓ | Imaginant el barri del Rec

EXPOSICIÓ | Imaginant el barri del Rec

“Imaginant el barri del Rec” és un exercici que, en el context de preparació de l’exposició Rec Districte Cultural al Museu de la Pell d’Igualada (recentment clausurada), es va plantejar a l’alumnat dels cicles formatius de disseny gràfic de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps.

La proposta va consistir a apropar aquest alumnat a la realitat del barri i al seu important patrimoni arquitectònic. Durant una intensa setmana del mes de juny de 2021, van treballar per grups per aportar idees de noves activitats per recuperar alguns dels seus edificis més emblemàtics, actualment buits i en desús. Durant uns dies van deixar volar la imaginació sense límits i van fer suggeriments agosarats però molt interessants, basats en valors cooperatius, de sostenibilitat i de respecte envers el patrimoni.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.