Ajudem a fer realitat la teva idea - LaGaspar
27112
post-template-default,single,single-post,postid-27112,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Ajudem a fer realitat la teva idea

Ajudem a fer realitat la teva idea

Què és la Incubadora del Tecnoespai?

La Incubadora del Tecnoespai és un projecte d’incubació on-line i off-line per 12 projectes d’emprenedoria de qualsevol sector i que incorporin un component TIC. És una iniciativa de l’Ajuntament d’Igualada, cofinançat amb la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració TICAnoia i la UdL.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.