Aprenentatge, art i diversió: Protagonistes de l’Estiuart 2021! - LaGaspar
26724
post-template-default,single,single-post,postid-26724,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Aprenentatge, art i diversió: Protagonistes de l’Estiuart 2021!

Aprenentatge, art i diversió: Protagonistes de l’Estiuart 2021!

 

Tot i la situació actual, l’Escola municipal d’art i disseny La Gaspar ha reprès amb molt d’èxit la programació d’estiu d’arts plàstiques i disseny per a infants i joves.

Han sigut dues setmanes dedicades a les artistes Esther Ferrer i Minnie Pwerle, on  infants de 3 i 11 anys han pogut gaudir de les activitats programades, aprenent, divertint-se i fent art inspirant-se amb aquestes artistes. Han pogut gaudir de les performances i de “l’art absurd” a la vegada que perdien la vergonya i descobrien com és de complicat fer 10 autoretrats diferents. També han pogut, conèixer la cultura aborigen Australiana, la seva música i ritmes i com podem expressar-nos d’una manera diferent de la que coneixem.

Un any més l’Estiuart ha comptat amb la col·laboració de l’Iglú de vent, una instal·lació de l’artista Jordi Enrich que dins el context de l’European Ballon Festival, els nens i nenes han experimentat com un globus es pot convertir en un plató chroma i viatjar a l’espai sideral, a la sabana africana, al desert del Sahara, al Pol Nord….

Els joves de 12 a 14 anys també han gaudit en el Workshop de pell i el taller de Micro:Bit. El primer,  impartit per Mosi Ayabi, on han après a crear diferents patrons, a treballar amb cuir i a utilitzar amb diferents màquines com una troqueladora.

En el segon taller, el de Micro:Bit, impartit per Raúl Garcia de l’InQuiet, han après a aplicar coneixements de programació, crear un projecte amb Scrach i practicar amb jocs en línia de pensament computacional.

Agrair la col·laboració de les famílies, els infants i l’equip de monitores i monitors perquè tots junts hem aconseguit que l’Estiuart fos un espai dedicat a l’art segur i divertit! Ens veiem l’any que ve!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.