Els tallers de Gravat i Fotografia de l’Escola Oberta de La Gaspar exposen els seus treballs a la Sala Municipal d’exposicions d’Igualada - LaGaspar
26515
post-template-default,single,single-post,postid-26515,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els tallers de Gravat i Fotografia de l’Escola Oberta de La Gaspar exposen els seus treballs a la Sala Municipal d’exposicions d’Igualada

Els tallers de Gravat i Fotografia de l’Escola Oberta de La Gaspar exposen els seus treballs a la Sala Municipal d’exposicions d’Igualada

Com ja ve a ser tradició any rere any, els tallers de Gravat i Fotografia exposaran treballs d’alumnes a la Sala Municipal d’exposicions d’Igualada.

Es podrà visitar del 17 de juny al 4 de juliol, gaudint de dues exposicions simultànies:

Cadàver exquisit: desconstrucció del Gernika, del taller de fotografia. Guiats pel professor del monogràfic, l’Aureli Sendra, l’alumnat ha triat una obra d’art ben reconeixible per tothom per reinterpretar-la en fotografia. El repte consistia en el fet que cadascú triava petits fragments de l’obra i els representava amb fotografia, aquests havien d’encaixar amb el següent, per tal de fer un puzle de 4 metres d’ample.

El gravat amb imaginació,del taller de serigrafia i gravat. Amb el suport del professor del monogràfic, el Josep M. Rosich, l’alumnat ha hagut de sortejar les limitacions que suposava el no poder assistir a les classes de manera presencial a causa de les normatives arran de la pandèmia. El gravat és una tècnica que requereix materials i estris bastant concrets, però que alhora, si s’hi posa imaginació, és agraït i permet treballar-lo amb materials que podem trobar per casa.

El resultat és un conjunt d’obres que sembla impossible que hagin estat fetes als menjadors i les cuines de l’alumnat.

L’obertura de l’exposició es va fer el dijous 17, amb la presència del Pere Camps, regidor de Cultura, la Patrícia Illa, regidora d’Ensenyament i Esports, l’Aureli Sendra i el Josep M. Rosich, professors dels tallers de fotografia i gravat respectivament, la Raquel Camacho, directora de La Gaspar i la Mireia Sala, coordinadora de l’Escola Oberta.

Si t’agradaria participar en aquestes accions o d’altres, no dubtis en inscriure’t a l’Escola Oberta. La Gaspar ofereix monogràfics d’arts plàstiques, artesania o tecnologia dirigits a persones adultes i infants. Per a més informació www.lagaspar.com

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.